maanantai 17. syyskuuta 2012

vol 2

Haudi,

Toinen viikko takana ja kolmas aluillaan. Viime viikko olikin sitten aika lailla hurja. Parhaimpana päivänä menin ysiin duuniin ja pääsin puol ykstoista illalla kotiin. Puolen tunnin pikaisella ruokatauolla. Huh, aikamoista ja aamulla taas seuraavana päivänä ysiin duuniin.

Tunnelma kämpillä on aika väsynyt. Muutkin tekee hurjan pitkiä päiviä ja se vaikuttaa ilmapiiriin. Tosi hyvä porukka meillä kyllä kotona, mut kaikki hurjan väsyneitä niin menee valittamiseksi koko homma. Että jos joku luulee, et tänne ollaan tultu viettää vaan fiestaa ja siestaa ni ei se ihan niin kyllä mene. Ihan kunnon duunii tääl tehdään ja lisähaasteen kaikkeen luo tää kieli.

Harvemmin sitä espanjaksi keskustelee maaperätutkimuksista, mudan koostumuksesta tai kasvilajien vahvuuksista ja heikkouksista. Eipä kyllä. Joka päivä tapaan työssäni hurjan määrän uusia ihmisiä, sekin on väsyttävää kun kaikilla tahtoo olla erilainen aksentti tai tapa puhua espanjaa. Mut hyvin mä kaikesta huolimatta pärjään, vaikka osa meneekin ohi. Mulla kun on tapana selviytyä. Tää on taas yks haaste kaiken tämän elämänkoulun varrella. Haasteet pitävät hereillä.

Viime viikolla kävin mm. konferessissa Vitoriassa, baskimaan pääkaupungissa. Konferenssin aiheena oli lähiruoka ja sen tärkeys esim. kouluruokailussa. Osa konferessin puhujista piti puheenvuoronsa engllanniksi. Mikä helpotus. Vitorian kaupunki näytti oikein kauniilta ja vaikutti rauhalliselta. Täytyy ehkä käydä joku kerta tutustumassa paremmin kyseiseen paikkaan.

Konferenssin lisäksi viime viikon ohjelmaan kuului mm. keskuspuiston parannuskartoitusta, muutamassa terassikohteessa käyntiä ja puutarhakalusteiden valikointia sekä yhden toimistorakennuksen pihan ja rakennuksen ulkoasun suunnittelua photoshopin esityskuvien avulla.
Työ on ollut kyllä todella mielenkiintoista ja olen saanut olla monenlaisessa mukana. Ja minun mielipiteitäni ja ideoitani arvostetaan täällä. Olen taas onnekas.

Bilbaon kaupunki vaikuttaa koko ajan kivemmalta ja kivemmalta. Ihmiset ovat avuliaita ja ystävällisiä. Fiilistelen usein iltaista puheensorinaa kaduilla ja heinäsirkkojen siritystä. Tämä on espanja.



Heinäsirkka se siinä paistatteli päivää,rentoo

katutaidetta vaihteeksi:)

Konferensissa (Vitoria/Pais Vasco)

Guggenheim, onks tää nyt sitä taidetta?


Taidetta kukkasin



Kukkakoira läheltä

Ihmetellään puistoa, jota pitäisi parantaa

Löydettiin Sonan kaa vegeravintola Muga

Kivoja värejä roskiksen kyljessä







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti