perjantai 16. marraskuuta 2012

vol 8

Hellou,

Viikot täällä menee seuraten toisiaan. Jotenkin täällä töissä kaikki tuntuu pysähtyneeltä.Varsinkin aika.
Tällä hetkellä lähinnä työstän powerpoint-esityksiä pomoni omiin tarpeisiin ja siinä sivussa teen esityskuvia erityylisistä puistoista. Luulen, että pomoni aikoo käyttää yhtä ideoistani eräässä kilpailussa. Kiva.

Pomo on ollut edelleen aika kireällä tuulella, joka vaikuttaa ilmapiiriin täällä. Hän on kuin pyörremyrsky joka pyyhältää läpi toimiston. Hartiat on ihan jumissa kun täytyy jännittää mitä tuleman pitää. Muutkin toimistolla ovat pistäneet merkille tämän hurrikaanimaisen ilmestyksen. Tosin viime päivinä olen nähnyt pomoani yhä harvemmin, lähinnä kommunikoimme skypen välityksellä.

Viime viikonloppuna kävin Madridissa, tapaamassa ystävääni Pilaria. Se oli oikein mukava miniloma. Pieni irtiotto arkisesta Bilbaosta. Kävimme mm. valokuvanäyttelyssä Fundación Mapfre:ssa, siellä oli näyttely valokuvaajalta Imogen Cunningham. Mukana oli mm. yksi lempikuvistani Frida Kahlosta. Olipa siellä jopa yksi kuva suomestakin.

Kävimme myös syömässä meksikolaisessa ravintolassa ja vähän yöeämässäkin tuli pyörähdettyä. Ainoa miinuspuoli tuossa matkassa oli se, että Ryanair oli myöhässä niin mennessä kuin takaisin tullessakin. Mennessä tämä aiheutti astetta enemmän hämminkiä (lentokoneessa oli vikaa ja lento myöhästyi 3 tuntia) koska metro Madridissa oli juuri lopettanut kulkemasta kun vihdoin saavuin Madridin kentälle ja taxi ystäväni luo olisi tullut maksamaan omaisuuksia.

Siispä muotoilin laukustani tyynyn itselleni ja käperryin Madridin kentälle muiden kentällä nukkujien sekaan. Jouduin odottamaan aamun metroa kello kuuteen saakka aamulla. Takaisin tullessa lennon myöhästyminen ei ollut kuin puolisen tuntia, eikä aiheuttanut sen suurempaa hämminkiä. Ja olipas mukava nukkua taas omassa sängyssä, kotona.

Tällä viikolla olen myös nähnyt merkittäviä unia. Kokenut vahvoja tunteita.

Viimeiset päivät vielä duunissa ja sitten koittaa vapaus.

Tässä taas muutama kuva kuluneelta viikolta:

Mun työpaikan vieressä on hieno juna-asema (Bilbao)

Casco Viejo/ Bilbao

Mä tykkään (Bilbao)

Vielä kerran Muga, vegeravintola ja baari (Bilbao)

Ja toisenkin kerran kahvilla (Bilbao)

Pauliina ja kahvi (Casco Viejo/Bilbao)

Seinässä oli taas juttuja (Madrid)

Myös ovissa oli juttuja (Madrid)

Madrid/ España

Madridin keskustan kaduilta

Pilarin kavereita (Madrid)

Pilar ja Kristina (Madrid)

Madrid/España

Madrid/España

Niin espanjalaista, kengät pidetään sisälläkin jalassa ja
otetaan pois vasta nukkumaan mennessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti